اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: هیئات مذهبی ایران و منطقه باید کار ویژه‌ای برای مظلومیت غزه انجام دهند کدامین آسمان دارد از این خورشید پیداتر عشق از اصول است حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشدیزدی: احیاگر امر امام‌رضا(ع) باشیم اقامه نماز جماعت با حضور بیش از ۵۰۰ امام‌جماعت مساجد مشهد در حرم امام‌رضا(ع) توصیه‌های نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت به رابطان ارزیابی خادمان فرهنگی حج پیکر مطهر شهید علی‌اصغر مرشدلو پس از ۴۰ سال به زادگاهش بازمی‌گردد امام جمعه بوشهر: شبکه خادمیاران امام رضا (ع) در حوزه خلیج فارس تشکیل شود کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با مشارکت مدیریت شهری مشهد برگزار می‌شود افزایش قیمت سفر عتبات از اردیبهشت ۱۴۰۴ آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟ پیکر پاک جانباز دفاع مقدس، شهید علی‌اکبر بهمنی امروز در مشهد تشییع شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) بال دعا در آسمان نماز پیشرفت فیزیکی ۲۷ درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی جزئیات مرمت مدرسه «دو‌در» در گفت‌وگو با معاون برنامه‌ریزی و مطالعات سازمان عمران و نگهداری حرم‌مطهر‌ رضوی ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی ثبت‌نام طولانی‌ترین کاروان پیاده‌روی اربعین در مشهد آغاز شد
سرخط خبرها

آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟

  • کد خبر: ۳۲۶۹۲۵
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟
براساس محاسبات نجومی، قمردرعقرب در فروردین ۱۴۰۴، از ۲۷ فروردین ساعت ۱۳ آغاز می‌شود و در ۲۹ فروردین ساعت ۱۳:۵۰ پایان می‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، قمر در عقرب یک پدیده نجومی جالب است که در آن ماه از دل صورت فلکی عقرب عبور می‌کند. این رویداد هر ماه قمری یک بار و معمولاً به مدت دو تا سه روز روی می‌دهد. قمر در عقرب به معنای عبور ماه از مداری مشخص در اطراف زمین است و این موضوع یک واقعیت نجومی غیرقابل انکار است. اما آنچه که بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، تأثیرات و معانی این پدیده در باور‌های سنتی و دینی و مذهبی جوامع مختلف است. در بسیاری از فرهنگ‌ها، این زمان به عنوان دوره‌ای نامناسب برای انجام برخی فعالیت‌ها شناخته می‌شود و معنای خاصی به آن نسبت داده می‌شود.

تاریخچه و باور‌ها

نحسی قمر در عقرب ریشه در باور‌های باستانی دارد. در آن زمان، مردم بر این عقیده بودند که حرکات اجرام آسمانی بر سرنوشت انسان‌ها تأثیر می‌گذارند. صورت فلکی عقرب به خاطر شکل خاصش و ارتباطش با نیش عقرب، به عنوان نمادی از خطر و بدشانسی شناخته می‌شد. بنابراین، عبور ماه از این صورت فلکی به عنوان زمانی نامناسب برای آغاز فعالیت‌های مهم تلقی می‌شد. در متون دینی و روایات اسلامی نیز به این موضوع پرداخته شده است. در این متون، تأکید شده که در زمان قمر در عقرب باید از برخی کار‌ها اجتناب کرد.

آخرین قمر در عقرب فروردین ۱۴۰۴

بر اساس محاسبات نجومی، در فروردین ماه سال ۱۴۰۴، از ۲۷ فروردین ساعت ۱۳ آغاز می‌شود و ۲۹ فروردین ساعت ۱۳:۵۰ پایان می‌پذیرد.

کار‌هایی که در روز‌های قمر در عقرب باید از آنها پرهیز کرد:

بر اساس برخی باورها، در این ایام باید از انجام برخی کار‌ها خودداری کرد، از جمله:

عقد و نکاح: آغاز زندگی مشترک در این زمان توصیه نمی‌شود.

مسافرت: سفر‌های غیرضروری باید به تأخیر بیفتد.

اقدام برای بچه‌دار شدن: تلاش برای بارداری در این ایام معمولاً مطلوب نیست.

افتتاح کسب و کار: شروع فعالیت‌های تجاری جدید در این بازه زمانی توصیه نمی‌شود.

تعیین نام: انتخاب نام برای نوزادان در این ایام مناسب نیست.

شروع کار‌های بزرگ: از انجام کار‌های مهم و بزرگ در این زمان خودداری کنید.

حجامت: انجام حجامت در این ایام توصیه نمی‌شود.

شروع کار جدید: آغاز یک شغل یا فعالیت جدید در این بازه زمانی مناسب نیست.

راه‌کار‌هایی برای مقابله با اتفاقات ناخوشایند

‌می‌توان با برخی اقدامات، این نگرانی‌ها را کاهش داد:

صدقه دادن: صدقه دادن در آغاز روز می‌تواند بلایا را دور کند.

خواندن آیه‌الکرسی و سوره‌های معوذتین (فلق و ناس): این آیات در روایات اسلامی برای حفاظت از خطرات توصیه شده‌اند.

توکل به خدا و پرهیز از وسواس: نباید ترس و نگرانی بی‌مورد از قمر در عقرب، زندگی را تحت تأثیر قرار دهد. باید به قدرت الهی اعتماد کرد و از وسواس دوری جست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->